Menú

Xurxo Fernandes

LEVAINO!

DIVENDRES 7 DE JULIOL - 22:30H

PLAÇA DEL PORT - ESCENARI GRAN (Gratuït)

Levaino! Uneix les dues vessants creatives que conformen la trajectòria artística de Xurxo Fernández. D'una banda, la d'etnògraf de la música de tradició oral gallega i de l'altra, la d'apassionat intèrpret de la música urbana dels jueus de l'Imperi Otomà, eix vertebrador del seu sorprenent Jako el Muzikante.

És un revelador joc de miralls en què Galícia i Orient es reflecteixen i que, per primera vegada, l'artista mostra en un suggeridor treball discogràfic. Ens proposa una visió única sobre les músiques d'arrel i de creació col·lectiva, on els sons més arcaics d'una Galícia primitiva es barregen amb l'exotisme de les terres del Mediterrani Orient. Es tracta d'una proposta exquisida, dotada d´una sonoritat peculiar i plena de virtuositat que Xurxo completa amb una veu càlida, potent i plena de matisos i expressivitat.

Xurxo s'envolta d'una magnífica banda de músics i de l'energia i les veus de les tocadores i “cantareiras” de Pandeireteiras Sen Fronteiros (PAN.SEN.FRON).

LEVAINO!

Fitxa artística

PEDRO LAMAS (gaita, dolçaina i saxo)

MARCOS SABURIDO "KINHOS" (percussions)

RAFA MORALES (baix elèctric)

ROBERTO COMESAÑA (teclat)

PANDEIRETEIRAS SAN FRONTEIROS (veu i panderos)

Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord