Menú

Sara i els de la via per avall

DISSABTE 9 DE JULIOL, 21:30 h

PLAÇA DEL PORT (FIMPTeca)

Per allà els anys cinquanta del segle passat, davant mateix de la plaça on avui s'organitza el FIMPT, una colla de pescadors va obrir un petit restaurant en el què ells cuinaven el peix que acabaven de pescar a la platja amb la mateixa tècnica que donaria nom a aquell negoci de cuina marinera: el Rossegall. Davant l'èxit de la proposta, el negoci va créixer i gent de tota la comarca omplia les taules de la plaça dia sí, dia també. Tant fou l'èxit del Rossegall que es va començar a cridar i fer venir cantaores de flamenc del Barri Xino de Barcelona per amenitzar els sopars de les taules d'aquesta plaça del barri marítim de Vilanova.

Recuperem, doncs, a partir d'una nova generació de fills del barri, formada per Sara Espinosa, flauta travessera i veu; Guillem Bel, guitarra, guitarró, bandúrria i Gerard Carrasquilla, guitarra, guitarró; aquells dissabtes de flamenc a la placeta; amb un repertori que reivindica el flamenc autòcton, el flamenc vilanoví, el flamenc d'aquelles nits d'estiu al Rossegall.

Fitxa artística

- Sara Espinosa, flauta travessera i veu
- Guillem Bel, guitarra, guitarró, bandúrria
- Gerard Carrasquilla, guitarra, guitarró

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord