Menú

Oumou Sangaré

Timbuktú

DISSABTE 9 DE JULIOL, 22:30 h 

PLAÇA DEL PORT


Omou Sangaré coneguda arreu del món per la seva música vibrant i poderosa, amb missatges revolucionaris sobre els drets, la tradició i la pobresa de les dones, presenta, aquest mes d'abril, el seu últim treball 'Timbuktu'.

Sangaré va néixer a Bamako el 21 de febrer de 1968. Els seus pares van emigrar des de la regió de Wasulu, al sud de Mali. La seva mare, Aminata Diaknite, era cantant al seu poble natal, cantant en casaments i batejos als carrers, i ella sempre l'acompanyava. Només quan tenia dos anys el seu pare va fugir a Costa d'Ivori amb una segona esposa, abandonant-les, a ella i la seva mare embarassada. Des de llavors Oumou va quedar impactada per la poligàmia.

Aquesta col·lecció impressionant de cançons, composades durant el confinament, connecten i fusionen el so dels instruments tradicionals de l'Àfrica occidental i la seva impressionanat veu maliana, amb elements vinculats a la història del rock i el blues, sobretot el kamele n'goni i els seus hereus llunyans, el Dobro i la guitarra slide, resultant una obra atemporal, lliure de fronteres i gèneres. 

 

 

Timbuktú

Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord