Menú

Orquestra de Músiques d'Arrel de Catalunya

Trencadís

DIUMENGE 10 DE JULIOL, 22:30 h 

PLAÇA DEL PORT

L'OMAC és una formació instrumental amb una versatilitat única que aplega intèrprets joves i punters d'arreu dels Països Catalans dels gèneres tradicional, jazz i clàssic. Violins, violes i contrabaixos conviuen amb instruments de la música tradicional com la tenora, el tible, el flabiol o la gralla, a més a més d'una secció de vents metall, acordions, guitarra, percussions i sintetitzadors. L'OMAC innova des de la tradició, produeix els seus propis concerts i serveix de plataforma per als compositors emergents i d'altaveu de la cultura popular.


La seva primera producció és Trencadís, composta i dirigit pel jove i reconegut Dani López, per a trenta músics i la cantant solista Anna Ferrer. Es tracta d'un concert format per dotze poemes musicats de poetes catalans contemporanis com Anna Gual, Clara Fiol, Juana Dolores Romero Casanova, Enric Casasses, Rosa Vilanova, Sònia Moya, Josep Pedrals. Trencadís explora formes musicals ancestrals de transmissió oral i les transforma aprofitant la versatilitat tímbrica sense precedents de l'OMAC.
 

Trencadís

Fitxa artística

Adrià Grandia, viola de roda

Alba Careta i Maria Antònia Gili, trompeta

Francina Mercadal i Jordi Montasell, trombó

Maria Puertas, tuba

Martí Villegas, fiscorn

Ivan Alcazo, tible

Ivó Jordà i Manu Sabaté, gralla

Cristina Boixadera i Montse Soques, flabiol

Pau Puig, dolçaina

Rosa Rodríguez, tenora

Cati Plana i Marçal Ramon, acordió diatònic

Albert Dondarza, Apel·les Carod, Coloma Bertran, Joana Gumí i Mireia Vila, violí

Elias Porter i Joana Fugaroles, viola

Iu Boixader i Núria Casas, contrabaix

Darío Barroso, guitarra

Josep Cordobés, bateria

Marc Vall i Pere Olivé, percussió

Segueix-los

Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord