Menú

Maruja Limón

Vidas

DIVENDRES 8 DE JULIOL, 00:15 h 

PLAÇA DEL PORT

Maruja Limón és un quintet femení resident a Barcelona que es caracteritza per la seva música vitalista que oscil·la entre el flamenc, el pop i els ritmes llatins. Presenta una varietat d'influències musicals que transiten entre els ritmes llatins, la música mediterrània i el pop, totes articulades al voltant d'una arrel flamenca. Són compositores i arranjadors dels seus propis temes, que reflecteixen les seves personalitats i la seva complicitat.

Vidas (Satèl·lit K, 2022) el tercer àlbum de la banda, ve amb molt més ritme i moviment. És un conjunt de veus, de vides que expliquen les seves realitats, que es reivindiquen davant de diversos conceptes i que mostren sobretot la seva capacitat de superació. Històries que habiten als barris, a les ciutats o pobles, el dia a dia de cada persona, exposant els seus presents, passats i possibles futurs.

Vidas

Fitxa artística

 

Esther González i Sheila Quero, veus

Vicky Blum , guitarra

Elisenda Fàbregas, percussió

Mila González, trompeta

Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord