Menú

Gaizca Project

Galeuscat

DIUMENGE 11 DE JULIOL, 19:00 h 

PLAÇA DEL PORT

El quartet de panderistes Ialma, que porten 20 anys exportant música tradicional gallega a tot el món des de la perspectiva de l'emigració; Iñaki Plaza, essent un dels músics més destacats d'Euskadi, i Manu Sabaté com un dels primers músics catalans a treure la gralla del seu context habitual, la música tradicional, i experimentar nous gèneres i llenguatges com la improvisació... tots plegats formen Gaizca Project. 

Gaizca Project és un projecte creatiu per a la trobada de música tradicional i popular gallega, basca i catalana, des d'una perspectiva contemporània, oberta al món i als temps. Després d'un llarg procés de trobades i col·laboracions, al 2019 graven el seu primer disc, i tenen l'oportunitat de presentar-se a alguns dels festivals i programes folk europeus més destacats. 

Després de la cancel·lació de concerts al llarg del 2020, al 2021 preparen la gira que tindrà parada a Vilanova i la Geltrú.

Galeuscat

Fitxa artística

Ialma (Marisol, Verónica, Eva i Natalia): veus i percussions tradicionals
Iñaki Plaza: trikitixa i txalaparta
Manu Sabaté: gralla i tarota
Ciscu Cardona: guitarra
Óscar Teomiro: bateria

Segueix-los

Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord