Menú

Els Francolins

Els Francolins en concert, 25è aniversari

DISSABTE 8 DE JULIOL - 20:30H

PLAÇA DEL PORT - ESCENARI GRAN (Gratuït)

Els Francolins es va formar el 1998 a Tarragona per a acompanyar la nova comparsa de carnaval del mateix nom. La formació es presenta com una banda àmplia de flabiols i metalls amb un repertori propi. La sonoritat principal és la de la banda, amb el so característic dels flabiols i l'estil propi dels tamborins, en la que també podrem sentir el flabiol en la seva dimensió de solista i en la de cobla de flabiols.

Els Francolins, aquest any celebren el seu 25è aniversari, i és per aquest motiu que presenten una proposta de concert amb el format original de la banda, flabiols i metalls, per fer un repàs del repertori que han anat realitzant durant aquests anys.

En aquesta ocasió, Els Francolins col·laboraran amb la "Hamelin marxin band", una banda de flautes (flauta de bec, flauta travessera i flabiol) de l'ECMM que interpretarà algunes de les peces del repertori de "Els Francolins".

Els Francolins en concert, 25è aniversari

 


 

Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord