Menú

Companyia Elèctrica Dharma

Flamarada

DISSABTE 10 DE JULIOL, 22:00 h 

PLAÇA DEL PORT

La Companyia Elèctrica Dharma, la banda emblemàtica que durant tants anys ha posat música i ha fet moure diverses generacions, ha tornat a l'estudi, després de deu anys, per editar el seu 25è disc, Flamarada (RGB Suports). Un nou repte musical, atrevit, ambiciós i radical.

La banda suma més de 47 anys pujant als escenaris d'arreu de Catalunya, com el primer Canet Rock el 1975 o la celebració dels 20 anys del grup al Palau Sant Jordi, fins a les exitoses gires per l'estat espanyol dels anys 70. Han actuat a escenaris d'arreu del món: als Estats Units, Sud-àfrica, Croàcia, Mali o Brasil, amb l'especial participació en el multitudinari festival Rock in Rio, que han fet de la Companyia Elèctrica Dharma tota una institució al nostre país.

Flamarada, produït per Bernie Sànchez (Mine!, Murdoc), un dels productors amb més projecció del panorama català actual, ha sabut combinar cançons instrumentals com Dharmali o Zaghareet, compostes a partir del viatge de la Dharma a Mali i les cantades com Busca'm on faci vent o Resistir és Vèncer, una cançó que sorgeix del poema que Jordi Cuixart va escriure des de Soto del Real, expressament per al grup i que ha estat recitada per Txell Bonet.

Flamarada

Fitxa artística

Joan Fortuny: veu i saxo soprano
Carles Vidal: baix elèctric i cors
Lluís Fortuny: fiscorn, acordió, teclats i veu
Maria Fortuny: teclat, piano i cors
Pep Rius: guitarra elèctrica i cors
Iban Rodríguez: bateria

Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord