Menú

Electrogralla

Empelt

DISSABTE 9 DE JULIOL, 01:30 h 

PLAÇA DEL PORT

Roger Andorrà és graduat en música tradicional, en l'especialitat de gralla per l'ESMUC. En el momnet de fer el seu treball de final de grau, va veure que hi havia un gran buit estilístic en la relació entre la gralla i l'electrònica, i va ser així, com va començar a investigar en aquest camp fins arribar al que avui presentem com  Electrogralla.

Empelt, és el primer treball discogràfic del músic sallentí, Roger Andorrà (Electrogralla), que té la gralla i l'electrònica com a protagonistes. Es tracta d'un recull de peces i tonades populars que, de la mà del productor musical Llibert Fortuny, el músic de Sallent adequa als nous estils musicals; com l'electrònica, el dance, el techno, el dubstep, groove, funky... per portar la gralla a un nou àmbit d'electrofolk, electrotradi o electrogralla, com ha decidit finalment anomenar-se. Així doncs, melodies com el Toc de castells, el Virolai, una sardana o un pasdoble de Patum arriben a l'escena amb un nou filtre conceptual.

 

Empelt

Fitxa artística

 

Roger Andorrà, gralla

 

 

 

 

Hi col·laboren el cantant Miquel Gil, l'activista Anna Gabriel, el músic sallentí Jordi Sant, la trompetista Mireia Farrés i els components del grup de grallers Els Laietans.

 

Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord