Menú

El Pony Pisador & The Longest Johns

The Longest Pony

DIVENDRES 7 DE JULIOL - 00:30H

PLAÇA DEL PORT - ESCENARI GRAN (Gratuït)

Els catalans El Pony Pisador presenten The Longest Pony, un àlbum on uneixen forces amb els referents internacionals dels sea shanties The Longest Johns. Un treball de peces tradicionals i clàssiques del repertori folk anglosaxó, així com algunes composicions originals. 

Aquesta col·laboració neix de l'amistat i l'admiració mutua entre els dos grups, construïda al llarg dels últims anys en coincidir als festivals de sea shanties per diversos països d'europa. 

Què són les "sea shanties"? Doncs són o eren, els cants de treball utilitzats per les tripulacions molt nombroses per coordinar i amenitzar les tasques de bord d'un vaixell. 

El Pony Pisador, nascut a Barcelona, barreja músiques tradicionals del món amb un estil viu i desenfadat, però treballat amb molta cura. La música celta i folk tradicional amb una dosi d'humor absurd podriem dir que és el seu estil més conegut, però en aquest cas, volem destacar, l'estima per les cançons marineres o "sea shanties".. 

The Longest Johns, és una banda de música folk a capella amb seu a Bristol, nascuda d'un amor mutu per les cançons populars tradicionals i sobretot per les "Sea Shanty", cants mariners a capella.  

The Longest Pony

Fitxa artística

The Longest Jhons

ANDY YATES

DAVE ROBINSON

JONATHAN "JD" DARLEY

ROBBIE SATTIN 

 

El Pony Pisador

ADRIÀ VILA (mandolina i veu)

GUILLEM CODERN (banjo i veu)

RAMON ANGLADA (guitarra i veu)

MARTÍ SELGA (flauta i veu)

MIQUEL PÉREZ (violí i veu)

Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord