Menú

Cobla de l’ECMM

La cobla del Conservatori en concert

DIUMENGE 9 DE JULIOL - 21:15H

PLAÇA DEL PORT - ESCENARI FIMPTeca (Gratuït)

La música de cobla és un patrimoni cultural i musical de gran qualitat que cal conèixer i que cal preservar. Aquesta és la finalitat principal d'aquest projecte que va engegar l'any passat amb un objectiu pedagògic i amb la voluntat ferma de que la música de cobla no podia estar al marge de l'activitat musical del Conservatori.

El 1998 es van introduir els instruments de la cobla a l'ensenyament de l'Escola Municipal de Música de Vilanova i la Geltrú, després d'una experiència interessant d'ensenyament de cobla a través de l'entitat sardanista Dansaires de Vilanova, amb en Toni Villasante al capdavant. Després en Jordi Paulí i actualment en Joan Moliner, han estat els directors d'aquesta cobla.

Aconseguir la plantilla complerta de la cobla no és fàcil i quan no s'aconsegueix amb els alumnes del Conservatori la cobla Maricel i altres col.laboradors ens ajuden a completar la formació.

 

 

La cobla del Conservatori en concert

Fitxa artística

VINYET CARBONELL I PAU ESPINOSA (flabiols) 

BEA CARBONELL I JORDI PAULÍ (tibles) 

PAU BELCHI, JOAN ALZINA I MARC ALZINA (tenores) 

GEORGINA VIDAL I ELOI TRAVER (trompeta)

SERGI ÀRIAS (trombó)

JOAN IGNASI ENRIQUEZ I ARCADI PIJUAN (fiscorn)

SISCU VIDAL (contrabaix)

JOAN MOLINER (direcció)

Segueix-nos

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord